chronisch flexibel

Nieuwsbrief 5!

---
---

Het is even geleden sinds de laatste nieuwsbrief. Ik ben druk geweest met vanalles, waaronder het tentamen Posititeve Psychologie, die ik gelukkig heb gehaald, en ook met de site uiteraard! 

Eem de site-updates!

- medisch ++ is bijgewerkt. Zowel bij fysieke meuk, afspraken en eterij staan nieuwe tips. Sociale toestanden en hulpmiddelen zijn nieuwe rubrieken.

-  THUUS IN DE WEER Je kan leren hoe je geurolie maakt :)  Daarnaast is er ter vermaak een nieuwe pagina toegevoegd: IQ-UDATE. Hier staan links naar boeiende docu's, lezingen, colleges etc. Perfect voor als je op de bank of bed ligt en je kennis wat wilt verbreden; voor als je netflix zat bent ;)

- Dit mijn laatste bericht 

- Het stuk ervoor creatief met gips gaat over hoe ik mijn survival tips toepas toen ik mijn arm in het gips had. Voor alle blogs: klik hier

Dit zijn de updates tot nu toe wat betreft de site. 

Sinds kort schrijf ik voor Tijdschrift Positieve Psychologie af en toe een blog die gerelateerd is aan positieve psychologie. Heel erg leuk om te doen. Dit zijn de links naar deze blogs mocht je die willen lezen :)

flow-verbondenheid en kunnen we optimist worden?

Daarnaast recenseer ik af en toe een boek voor dit tijdschrift. Binnenkort wil ik een rubriek boeken toe gaan voegen aan de site. Daar zal ik ook mijn rencensies bij plaatsen.

Mijn brein spoelt nog steeds over met info voor de site. In mijn hoofd het ik al tig pagina's geschreven ;) De komende weken wil ik me vooral richten op de site en die uitbreiden, verbeteren en ook wat ombouwen zodat het wat overzichtelijker en gemakkelijker te gebruiken wordt. Tips hiervoor zijn altijd welkom!

Voor nu is dit het. Tot rap!

doeg Mo

---