chronisch flexibel

Nieuwsbrief 6!

---
---

Dit is voorlopig mijn laatste nieuwsbrief op deze manier. Maar niet getreurd: Je kan je nu aanmelden op mijn site voor het volgen van mijn blogs. In die blogs vermeld ik ook eventuele wijzigingen op mijn site of nieuwe pagina's of berichten. 

Eem de site-updates!

 
- Er is veel veranderd op de site. Het heeft een nieuwe frisse look  gekregen en dit maakt de site in mijn ogen een stuk overzichtelijker :)

- Er zijn wat nieuwe blogs op gekomen en zo ook een nieuwe pagina TPP-blogsmet mijn blogs die ik schrijf voor Tijdschrift Positieve Psychologie. 

-  Inmiddels zijn er 16 survivaltips en er komen zeker nog meer bij!

- Met trots laat ik nu mijn kleursels zien in de galerij. Ik blijf het leuk vinden en heel ontspannend, dat inkleuren van bij voorkeur dierenplaten. Zie ook de kat hieronder! 

- IQ-update is een pagina waar je links kan vinden naar boeiende documentaires, lezingen of online cursussen. Ideaal om thuis of onderweg te beluisteren of te bekijken. 

- Het flexibel zijn en blijven in betere en slechte tijden omschrijf ik in deze blog over valkuilen

Dit zijn de grootste veranderingen op de site van het afgelopen jaar. 

Verder heb ik een roerig jaar achter de rug qua fysieke toestanden. Ik was vol goede moed begonnen aan mijn scriptie maar deze is helaas op een laag pitje komen te staan. Het goede nieuws is dat ik weer mag tennissen! Dit had ik niet durven dromen! Heerlijk om weer tegen een bal te raggen in de buitenlucht. 

Ik ben een tevree mens en probeer het beste uit mezelf te halen binnen de mogelijkheden die ik heb. En elke dag wat zinvols doen draagt bij aan deze tevredenheid. 

Ik hoop dat jullie je aanmelden voor de blogs zodat jullie toch een beetje de site kunnen volgen!

Doeg, Mo