TPP

TPP staat voor Tijdschrift Positieve Psychologie. Dit is een tijdschrift die de wetenschappelijke principes van de positieve psychologie op een toegankelijke manier beschrijft voor mensen uit de praktijk (en voor wie wil 😉). In de positieve psychologie draait het om het welbevinden en optimaal functioneren van mensen. Op deze pagina kun je daar meer over lezen. 

BLOGS
Voor TPP schrijf ik regelmatig blogs en boekrecensies over onderwerpen die gerelateerd zijn aan de positieve psychologie. Dit zijn onderwerpen als welbevinden, veerkracht, optimisme maar ook omgaan met rouw of depressie. 
De blogs die ik voor TPP schrijf sluiten aan bij de onderwerpen die ik op deze site bespreek en daarom plaats ik ze ook hier. Uiteindelijk is mijn grotere doel van mijn website om onze kwaliteit van leven te verbeteren en dat we ondanks en met onze beperkingen het beste, leukste en mooiste uit ons leven te halen, daar waar het kan! 

BLOGS

Daarnaast zijn de boeken waar ik een recensie over schrijf een aanvulling op de genoemde onderwerpen. Voor degene die meer verdieping zoeken over bepaalde onderwerpen kunnen wellicht wat aan mijn boekrecensies hebben. 

RECENSIES