1e nieuwsbrief !

 
 

Hi volgers,

Mijn eerste nieuwsbrief van de site www.chronisch-flexibel.nl. Je hebt je aangemeld op de site om me te volgen, vandaar dat je deze nieuwsbrief ontvangt. Enneh wees niet angstig dat ik je ga stalken met veel mailtjes, daar begin ik niet aan 😉  Mocht je toch angstig zijn, kun je je afmelden onderaan dit bericht. 

Maar nu dus wel een nieuwsbrief, met nieuwtjes!

Chronisch flexibel is nu ook te vinden op facebook! Heel hip. Daar kun je je aanmelden om vrienden te worden of om me te volgen ( https://www.facebook.com/chronischflexibel )

Verder heb ik hard aan de site gewerkt, ehm vooral berichten geplaatst 😉 Maar goed, misschien leuk om weer eens rond te kijken. 

Het is nog even wennen en uitzoeken hoe alles werkt op de site. Ben uren bezig geweest een knop te fixen voor facebook, haha. But i did it!

Het is super leuk om de site op te bouwen en stukken en berichten te plaatsen. Ik hoop dat mensen er wat aan kunnen hebben. Deel de site gerust, werkt motiverend 😉 De komende tijd zal ik de site verder uitbreiden en up to date houden. Met een paar weken volgt nieuwsbrief 2!

Doeg, Mo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.