Blog chronisch flexibel volgen & kleursels in een galerij

Deze site heb ik nu 2.5 jaar en met golven besteed ik er veel aandacht aan en soms wat minder ; op de chronisch flexibele manier zeg maar. En tegelijkertijd heb ik moeten leren hoe je een website bouwt, aanpast en update. Dat kost ook best wat tijd. Maar ik ben inmiddels best tevree met hoe het er nu uit ziet. 

Eerder kon je je aanmelden op de site voor de nieuwsbrief en dat werkte voor een tijdje. Doordat ik eigenlijk al een jaar geen nieuwsbrief heb geschreven (ahum) en omdat ik rare meldingen kreeg en  ik hierdoor niet meer wist wie zich echt echt aanmeldde voor de nieuwsbrief of dat het mensen waren met andere plannen, is de nieuwsbrief achter gebleven. Daarnaast is het een heel werkje een nieuwsbrief maken. Ik wilde daar de laatste berichten in plaatsen en wat de aanstaande plannen waren. Veel werk om bij te houden en overzichtelijk te houden. Niet mijn ding  😉
Nu heb ik gemerkt dat het makkelijker is je aan te melden voor de blog; dus als je je aanmeld krijg je alleen mijn geplaatste blogs via mail toegezonden. Zoveel zijn dat er niet per maand dus super leuk als je je hiervoor aanmeldt! Dan kan ik al mijn chronisch flexibele toestanden melden in de blogs en ben je gelijk op de hoogte 😎  Een win-win dus!

Een ander nieuw foefje dat ik heb ontdekt is dat ik een galerij kan toevoegen. En zoals ik al meldde in mijn vorige bericht wil ik mijn kleursels ( ingekleurde kleurplaten) op mijn site plaatsen. Dat heb ik net gedaan. Ben benieuwd wat jullie van mijn galerijtje vinden? Tips zijn welkom!

getekend door hilde, gekleurd door mo

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.