Vernieuwde look

Het is al een behoorlijke tijd geleden dat ik een bericht heb geplaatst op deze site. Druk gehad met goede en slechte tijden. Hier schrijf ik vast nog wel een bericht over. 

Maar voor nu eem wat vrolijks: ik heb de site een andere look gegeven. Hierdoor is de site in mijn ogen meer overzichtelijk geworden, ik hoop dat dit voor jullie ook geldt  😉 !

Daarnaast is er een nieuwe pagina gekomen met mijn geschreven blogs voor Tijdschrift Positieve Psychologie, oftewel TPP. Het leek me leuk om de blogs die ik voor het tijdschrift schrijf hier ook te delen omdat de onderwerpen waarover ik schrijf goed aansluiten bij deze website. Of als aanvulling op onderwerpen die ik hier bespreek. Klik op TPP blogs

Doordat ik de website heb opgefleurd werken niet alle links meer. Ik zal ze gaan langslopen om ze weer kloppend te maken. 

Het plan is ook om een galerij aan te maken op deze site met mijn kleursels. Het zijn toch een soort vrolijke kunstwerken geworden die ik wel durf te showen hier.  En ik zit erover te denken om een pagina te gaan besteden aan boeken die ik heb gelezen en waarvan ik denk dat mensen die op deze pagina terecht komen iets aan kunnen hebben. Sommige boeken zal ik aanvullen met boekrecensies die ik heb geschreven voor het Tijdschrift Positieve Psychologie. Klik hier voor mijn laatste boekrecensie over het boek Optie B. Deze gaat over rouw en veerkracht. 

Kortom genoeg ideetjes, zoals altijd, nu de uitwerking ervan nog 😛 

Tot rap!

2 gedachten over “Vernieuwde look

  1. Frannie schreef:

    Heey meis, mooie restyling hoor. Ziet er fris en puik uit! En wat een heldere recensie weer. Goed bezig jij! En heerlijk dat je hier weer mee aan de slag bent en ruimte voor hebt.
    Knuff

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.