7 gedachten over “Yeeeuuhh online

 1. Conny schreef:

  Mooie website Mo.
  Goed initiatief! Hoop dat veel mensen geinspireerd raken door jou doorzettings vermogen, en dat je er zelf wat aan hebt om je verhalen te delen .
  Groetjes Conny

 2. Frannie schreef:

  Ha lieve Mo, gefeliciteerd met de lancering van je site! Ik ben er blij mee, want ik denk dat velen rijker kunnen worden van jouw ervaringen en wijsheid. In ieder geval verrijkt het mij en ik hoop nog velen met mij. Dat je maar veel mensen mag inspireren, dat je maar veel (chronisch zieke) taboe’s mag doorbreken en bespreekbaar mag maken en dat je creativiteit en flexibiliteit van het beeldscherm af mogen spatten!
  Liefs Fran

 3. Anna schreef:

  Lieve Mo! ๐Ÿ˜‰
  Je eigen website is er! En wat ziet het er mooi uit!
  De afgelopen tijd heb ik ontzettend veel geleerd van jouw ervaringen en de positieve manier hoe jij met het ziek zijn omgaat. Ik weet zeker dat je veel andere mensen hiermee gaat inspireren! Ik ga je zeker volgen!
  Liefs, Anna

 4. Mirjam schreef:

  Gefeliciteerd lieve Mo!wat een enorme feestdag zo zeg :-).
  Ik ben benieuwd naar je site!je weet van alles wel iets moois en leuks te maken, dus ook van dit chronische lastige onderwerp!
  xx mirjam

 5. Merel schreef:

  Jeuhhh, wat mooi dat je verjaardag samenvalt met je website geboorte! Ik ben ervan overtuigd dat het een inspirerende site is en kan niet wachten alles te lezen en je te volgen ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Merel

 6. Paul schreef:

  Hoi Mo, gefeliteerd met je mooie digitale verjaardag๐Ÿ‘๐ŸŽ‰, je bent dus nog flexibel genoeg om iets nieuws te beginnen ๐Ÿ˜œ Maak voor dit trieste onderwerp maar een mooie website voor andere lotgenoten en voor jezelf! GrP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.